сряда, 8 януари 2014 г.

1220. ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ - ИМА ЛИ Я В ЖИВОТА НИ? /8.01.2014/



 УЧИТЕЛЯ: 

„Любовта стои над всички народности. Любовта е над всички религии. Любовта ще се разгори като мощна вълна над света. Тя ще стопи всичко, което не може да издържи висшите вибрации на Любовта”.

Мари Хигелс:
Истинската любов не означава често да повтаряш "обичам те". Тези натрапчиви повторения говорят, че в теб има доста негативна енергия, която те разболява и убива. За да обичаш истински, трябва да се прочистваш от отровите в себе си и по този начин да се извисяваш духовно. Само духовните хора могат да изпитат истинската любов. При останалите е само секс, желание да обсебват партньора си и ревност - това не е любов, това е самозалъгване.
Истинската любов я има единствено тогава, когато ти си се извисил до едно добродетелно съществуване, когато си загърбил материалното, а блестиш благодарение на своята съвършена ценностна система и благодарение на желанието си да се самораздаваш на света, за да става той по-съвършен и способен да излъчва любов. Ако ти си достигнал до високите пространства на висшите добродетели, тогава твоят озарен магнетизъм ще привлече духовната ти половина в любовта. И практически ще се убедиш, че истинската любов съществува.

Няма коментари:

Публикуване на коментар