понеделник, 21 юли 2014 г.

1345. СЪВЕТИ КЪМ ИДВАЩАТА НОВА ВЛАСТ НА ГЕРБ - ПРЕДИЗБОРНО



НАЛИ ЗНАЕТЕ, ЧЕ СЪМ ЗА ГЕРБ И ЧЕ МНОГО ИСКАМ РОДИНАТА НИ ДА СТЪПИ НА КРАКАТА СИ С ПОМОЩТА НА ГЕРБ? ЖЕЛАНИЕТО МИ Е КАТО
ГЛАСУВАМ ЗА ГЕНЕРАЛ БОРИСОВ, ДА ЧУЯ ПОНЕ ВЕДНЪЖ В ИЗКАЗВАНИЯТА МУ ПРЕД ЖУРНАЛИСТИ, ЧЕ Е СИЛНО ПРИТЕСНЕН ОТ МАСОВАТА СМЪРТНОСТ В СТРАНАТА НИ, ЧЕ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО НИ Е ЖИВ ЗЯН ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ ИМАМЕ ПРИМЕРИ ЗА ПОДРАЖАНИЕ В ЛИЦЕТО НА ДРУГИТЕ ЕВРО-ДЪРЖАВИ, ЧЕ ЩЕ НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ПРЕЗ СЛЕДВАЩОТО СИ УПРАВЛЕНИЕ МЛАДИТЕ ДА НЕ НИ НАПУСКАТ МАСОВО И ДА СЕ ПРЕВРЪЩАТ В НЕМИЛИ-НЕДРАГИ ПО ЧУЖДИТЕ ЗЕМИ...
От изказването на Борисов по Панорама на 18 юли разбрах, че в България са влезли 20 милиарда евро през мандата на ГЕРБ. Това добре. Но защо не казва нито дума, че щеше да е добре, ако една част от тази огромна сума беше заделена за изграждане на 1-2 държавни предприятия /както в други европейски държави/, които щяха да повдигнат поне частично жизнения стандарт, щяха да премахнат поне частично безработицата, щяха да спечелят сърцата на много от бедните българи, които занапред винаги биха гласували за ГЕРБ с обич и с доверие. Защо не чувам, че ще се осигурят пазари за продукцията на българските стоки - особено тези от нашето земеделие. Защо не чувам, че ще се работи да се превърне нашето земеделско стопанство в такова, което произвежда САМО БИО-ЗЕЛЕНЧУЦИ И ПЛОДОВЕ, което би ни направило най-богатата страна в света?
Ето, това не виждам в изказванията на нашия Генерал - че занапред ще се работи за възстановяване на икономиката и че ако няма инвеститори, държавата ще запретне ръкави и ще строи предприятия, ще преустрои селското ни стопанство. Защо,бе, джанъм? Защо не виждате разковничето за възстановяване на доверието на сиромашията у нас към онези политици, които твърдят, че искат да спасят държавата. А дали искрено са се замислили как да помогнат на отчаяните и обезверени българи? Говорете по тези въпроси, Генерале - жизнено важно е за ГЕРБ!
Кое трябва да ви стимулира занапред във вашата работа като управляващи?
Не бива да е желанието ви за власт от себелюбие, нито потупването по рамото от страна на евро-господата в Брюксел, нито цел номер едно трябва да ви е стабилността на финансовата ни система, а наред с тази стабилност трябва да се работи и да се говори по въпроса за ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ИКОНОМИКАТА ПОНЕ ЧАСТИЧНО. Ето за това искаме да се говори от хората на ГЕРБ сега, когато държавата е в разпад, а политиците изгубиха доверието на нацията като цяло. Защо не вярваме на властимащите ли? Защото не им пука за здравето и за живота на редовите наши съграждани. Поне не обелват и дума по този въпрос - а това е генерална грешка. Как така ще казваш, че си пренебрегнал майките с деца и си предпочел да дадеш пари за финансовата стабилност? ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА НА ДЕЦАТА СА НАЙ-ВАЖНОТО НЕЩО, КОЕТО БИ СПЕЧЕЛИЛО ДОВЕРИЕТО НА МАЙКИТЕ ИМ, Г-Н ГЕНЕРАЛ! Какво като задържахте тази стабилност и затягахме коланите? Питам ви - какво от това? Получихте похвали от Брюксел и от американските вестници, но изгубихте страшно много в друг аспект - и затова не достигнахте заветните 121 гласа, затова сте в опозиция.
Имате един милион поддръжници, а сега вече те, след това пагубно управление на БЕЯ,ГЕЯ И ЗЛОДЕЯ са и доста повече - НО ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО ВИ ПОДДЪРЖАТ ХОРАТА? Защото вярват, че ще прогледнете, ще надвиете късогледството си и най-сетне ще обикнете хората искрено като един баща, който милее за децата си, а не ги е оставил на произвола на съдбата. Един баща, който плаче с кървави сълзи за нещастията на обикновените българи, дето му целуват ръка с надеждата, че най-сетне ще направи живота им сносен, вместо да им казва, че ПАК ЩЕ ЗАТЯГАТ КОЛАНИТЕ. Все едно дъщеря ви да е тежко болна и вие само пътьом да й кажете: "Нищо, дъще, ще се оправиш", без да се разтичате за лекар-специалист. Не забравяйте, че всеки един от нас е наблюдаван свише- ако някой  не се отнася към хората с любов, той и от небето не получава подкрепа.
Защо пак говорите на окаяните наши бедстващи българи ,че ги очаквало пак затягане на коланите? Ами нали очаквате отново да пуснат потоците от евро-средства? Защо не успокоите тези нещастници, че от тези пари този път ще заделите по-голямата част, за да построите няколко големи предприятия - знак, че сте истински загрижен за случващото се с техните окаяни съдби? Отново слушаме извинения за току-що допуснати грешки - няколко дена влизате в Парламента и гласувате заедно с БСП и ДПС. Болен Лидеров напусна, а вие останахте на негово място. Не ви ли прещрака нещо в главите, че това е самоубийствен акт? С извинения не става. Независимо кой ви натиска да влизате и да правите кворум, ако сте мъдри, трябва да отказвате на подобни настоявания. Ами че нали е смешно - заехте мястото на онова "златно пръстче", дето бе осмяно и отречено от всички честно мислещи хора в България. И какво стана - това веднага отврати симпатизантите на ГЕРБ. Няма значение по какви съображения се регистрирахте в залата - видя се, че направихте кворум на гробокопачите на България. Тия грешки с едно "извинете, че ви разочаровахме" не се забравят. Подобни грешки карат хората да не ви се доверяват и занапред да ви гледат под лупа. Целта е да печелите доверието на все повече и повече българи, но не заради това, че вашите противници са некадърни и опасни за бъдещето ни, а да печелите сърцата чрез вашата воля да спасите нацията от загиване. Да цитирате в своите интервюта страшният факт, че на ден у нас измират по 173-ма, според статистиката на Световната здравна организация. Така ще се види, че тази статистика ви тежи на душата и че искате да я промените, да помогнете с всички сили за промяната на картината у нас.
Просто не допускайте грешки - нали вече сте поумняли през тази една година?...
И се чудя - защо властолюбието  някак запечатва милосърдието в сърцата на управляващите? Едни от тях се борят за парите и облагите на властта, а други се борят за повдигане на самочувствието си пред Брюксел и САЩ. А бихме желали да се борят за едно единствено нещо - да следват заветите на Левски и истински да са угрижени за живота на нацията. Всичко друго е бош-лаф. И времето го доказва.

20.07.2014.

http://bnt.bg/.../borisov-tazi-godina-beshe-zlatna-za...

Няма коментари:

Публикуване на коментар