четвъртък, 31 юли 2014 г.

1358. ПАК ЗА ОПОРНИТЕ ТОЧКИ НА ЧЕРВЕНИЯ ВЯТЪР



Соня К.:

6 юли 2013 г., вижте колко прав е бил Бойко Борисов за общия проект на Иван Костов и Цветан Василев: Между собственика на Корпоративна търговска банка (КТБ) Цветан Василев и доскорошният лидер на ДСБ Иван Костов от години има лична връзка, а в момента двамата правят нов десен проект. Това обяви в интервю за БНТ тази сутрин бившият премиер и водач на ГЕРБ Бойко Борисов.
-------
Соня К.:
Тъпи костоваци, писна ми от вас. Какво повече да напишем за тандема Костов-Василев, че да повярвате?! Журналистите ви виновни, че не виждате истината. А защо не попитате Костов откъде му е този 1 милион в КТБ и защо щерка му Яна е взимала по 30000 лв на месец от банката?

K. K./прочут певец/:
Сонче всички са един дол дренки. Знам че си фен на Борисов и това си е твое право. Никой не ти оспорва избора, но нека не си затваряме очите пред бедствието на нашите политици. всеки е някакви прегрешения спрямо народа ни и всеки е в някаква зависимост. Не смеят да викнат един срещу друг, защото всички акат в едно и също гърне, а то егоцентризъм, лъжа и лаком гъс. Нямат наяждане. Никой до сега от тях не ме е възхитил с нищо.

Мари Хигелс:
Като чуя някой да повтаря по отношение на политиците всеизвестната опорна точка "Всички са от един дол дренки", си казвам - ето още един комуняга, който се мисли за велик мислител. Абе, като имаш талант да пееш, това не означава, че имаш талант и да мислиш трезво,бе! Бойко Борисов не може да се слага в кюпа с "всички", дето били маскари. Борисов е смел, че се опълчи на цялата тая сган, произвеждаща клоака. И в тая какафония от омрази в различни децибели, насочени от всички посоки срещу него вече толкова години, няма човек на Земята, който не би допуснал някакви грешки в работата си. Важното е, те да не са свързани с ограбване труда на нацията, с пладнешки обирджийства на банки, с влизане в коалиция с грабителите. Важното е, че Генералът има достойнство на истински защитник на правдата, че притежава морал, доказал се във времето, че има твърд характер в битката срещу ония с големите шкембета, дето се оядоха с пишман-политиката си. Който го критикува да си признае - има ли дупе и кураж да се нагърби с такава грандиозна битка срещу червените гробокопачи на родината ни? Има - грънци!
Не вярвам на таланти, които защитават аморални типове, нарекли себе си политици и плюят по Бойко Борисов, доказал, че и в най-голямата криза ГЕРб положи началото на възкресяването на нашата вяра в доброто чрез строителството, което предприе.
По плодовете ще ги познаете - казва Библията. Е, плодовете на ГЕРБ са очевадни със своята позитивна същност. А отровните плодове на всички останали политици ни доведоха до абсолютен колапс в момента. И ето ги ония с опорните точки - продължават да дерат гърла в умопомрачението си: "Всички са от един дол дренкиииии...Всички са еднаквииииии...Всички политици са маскариииии"...Демек, Бойко също е такъв.
Отврат! Бактън от червени мъртви душици с техните омрази и съскащо плюене по ГЕРБ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар