понеделник, 28 юли 2014 г.

1354. БОЙКО БОРИСОВ ПОЗДРАВЯВА МИХАИЛ МИКОВ /28 ЮЛИ/


ПИСМО НА БОЙКО БОРИСОВ:
-----
Уважаеми г-н Миков.
Г-н Председател.

Приемете моите поздравления по случай избирането Ви за председател на БСП. За България е важно да има силно ляво и дясно, за да има както политически дебат, така и сблъсък на идеи и политики, от които се раждат правилните решения за развитието на страната и за благото на българския народ.
   Вярвам, че предстоящата предизборна кампания за предсрочните парламентарни избори ще бъде поле за съревнование между политически платформи и послания, а не за водене на компроматна война, която отблъсква българските граждани и води до ниска избирателна активност.
Желая Ви успех.

28.07.2014.

-------
МАРИ ХИГЕЛС:
Г-н Борисов,
за България е важно да се забрани със закон нейния гробокопач БСП. Не може да бъдем толерантни към онези, които са причина за хиляди и хиляди измрели българи, заради националните катастрофи- тяхно дело, които са ни довели до пълна икономическа и духовна разруха. Да уважаваш враговете на родината си, не е никак за аплодисменти. Така не се печелят сърцата на мъдрите българи, на борците за правда, на истинските защитници на националните ни интереси. Въпросният бесепар, когото поздравявате, е маша в ръцете на руските интереси срещу България - това е всеизвестен факт. Интересно ми е, дали  още си мислите, че Доган е най-добрият политик на България, след като неговата ДПС ни доведе до просешка тояга през тази една година съвместно с БСП и АТАКА?
Вярвам във вас, Генерале и знам, че прекалено мощна негативна енергия поемате от враговете на ГЕРБ и това ви кара да допускате грешки понякога. Моля ви,  спрете да се заблуждавате по отношение на националните ни врагове. Работя за победата на Герб - изпращам ви цялата си духовна сила, за да се отървете от частичната слепота. Но и вие работете върху себе си. Недейте да бъркате политическите сблъсъци със спортните състезания - едното е война между доброто и злото за физическото оцеляване и за благоденствието на нацията, както  и за оцеляването на нейната култура, а другото е съревнование за постигане на спортни резултати. При спорта жертви няма, но червените политици определено убиват с бели ръкавици и по тяхна вина измират по 173 българи на ден, според Световната здравна организация. Към замаскирани убийци не бива да се демонстрира толерантност - защото звучи като подкрепа в злодеянията им, а не като спортсменски поздрав.
Винаги съм гласувала за вас, г-н Борисов, защото все се надявам да забраните със закон БСП като продължителка на БКП, както го направиха в Чехия. Все се надявам да заговорите във вашите интервюта за това как точно ще постигнете съвземане на икономиката в страната ни и ще премахнете поне частично безработицата, как точно ще спечелите сърцата на повечето българи, които най-сетне да видят, че някой искрено ги обича и бащински се грижи за оцеляването им и за повдигане жизнения ни стандарт. Хайде вече сменете насоката на говорене - проявете повече съчувствие към осиротялата ни нация.  Само истината може да ви отвори очите, за да спаси страната от загиване. Надявам се, че имате слух за нея и че сте се прочистили от излишната гордост, защото тя е пагубна за всеки политик. Не се дистанцирайте от нас, обикновените хора - можем много да ви бъдем полезни чрез информациите, които публикуваме във Фейсбук. Факт е, че сме съмишленици с ГЕРБ и че работим за националното ни спасение от злото.
Пак казвам - вярваме ви,Генерале. Знаем, че точно вие ще ни спасите от това затъване в тинята.

28.07.2014
/На 24 юли избраха Михаил Миков за шеф на БСП - на мястото на Станишев
-48-ми конгрес на червените/

Няма коментари:

Публикуване на коментар