вторник, 29 юли 2014 г.

1356. СПОДЕЛЕНИ МИСЛИ - ОТ МАРИ ХИГЕЛС




Когато следваш напътствията на своя дух, ти всъщност летиш в необятните пространства на мъдростта, на истината, на любовта. И крилата ти стават все по-силни, все по-победоносни  в битката с насрещните ветрове и бури...
Мари Хигелс

-------

Ето, така постъпвам аз през целия си живот. Изброените тук добродетели /мъдрост, истина и любов/ могат да надвият и ламя.

------
Ще ви го напомням често, за да не се страхувате от големите проблеми...Видяхте, че постигнахме ОСТАВКА без кръвопролития, но с твърдо отстояване и разпространение на истините, които влудяваха и продължават да влудяват ГЕЯ, БЕЯ И ЗЛОДЕЯ - така ги победихме - чрез огъня на истината. И те, студоносните политици,  полудяха, станаха неадекватни. А  лудите няма как да управляват една държава.

-------
Някой мъдрец беше казал: По това колко големи са ти мечтите, се разбира колко голяма е душата ти...
Бих добавила: Големите мечти изискват мощни крила на духа, за да литнем към синевата на нашите копнежи и да ги превърнем в реалност чрез чудодейната сила на  светлината в гените ни.


-----
Знаете ли защо правителството на Орешарски подаде оставка?
Защото мощната енергия на духовните българи подкрепя Америка и Европа, внушавайки им смело и нон стоп да увеличават санкциите срещу Русия, заради факта, че тя подкокоросва  сепаратистите в Украйна. Хич не са безобидни тези санкции. Напоследък те така силно нарушиха спокойствието на руската държавно-олигархична власт, че я накараха да оттегли своите скрити атаки срещу управляващите у нас. Защото над главата й се е скупчил един огромен черен облак - облакът на разрухата във всяка една област от икономиката, свързана с паричните загуби на руските олигарси от известно време насам.
Външният израз на оттеглянето на Русия от вмешателство в нашето управление е именно фактът, че тя нареди на своята пионка Болен Лидеров да напусне парламента. Така Орешарски доби смелост да подаде оставка.
------

Днес, 25 юли, 2014.

ДА ВИ ПРИПОМНЯ - СУТРИНТА НА 23 ЮЛИ ВИ ДАДОХ  ВЪВ ФЕЙС- ПРОФИЛА СИ ТРИТЕ ВЪЛШЕБНИ ДУМИЧКИ /нотùри, нозàри, нокрàти/, А В 17,59ч. ОРЕШАРСКИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА НАЙ-НЕОЧАКВАНО ЗА ВСИЧКИ НИ.
ТАЗИ СУТРИН ИЗЧИСЛИХ ЦИФРАТА НА ПЛАМЕН ВАСИЛЕВ ОРЕШАРСКИ /вчера, когато бе гласувана оставката му, научих второто му име/ И ИЗУМЯХ - ЦИФРАТА Е 233 - точно като на ТРИТЕ ВЪЛШЕБНИ ДУМИЧКИ.
233= ПЛАМЕН ВАСИЛЕВ ОРЕШАРСКИ
233=СМЪРТОНОСНАТА БИТКА
233= ЛЕДЕНАТА КРАЛИЦА + СУЕТА
233=нотири+ нозари+нократи
-----

Обичам да съм вихър от светлина...
Обичам да съм любов, устремена към седмото небе на грейналото щастие...
Обичам да усещам как хората вярват на искреността ми и да им подарявам лъчите на своята всеотдайност...
 

7.08.2014, Мари Хигелс


-------

Няма коментари:

Публикуване на коментар