сряда, 2 юли 2014 г.

1335. БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ РАЯТ НА ЗЕМЯТА /3 юли,2014/



Мари Хигелс:
Не се отчайвайте. В България в момента има личности с толкова силна духовност, каквато никъде другаде по уредения и усмихнат, доволен от материалните си сполуки свят я няма. Именно те работят непрекъснато за неутрализирането на БЕСОВЕТЕ, дошли откъм чужбина и обсебили душите тук. Битката у нас срещу злото всъщност е ПЛАНЕТАРНА БИТКА. Само българският ген е източник на онази мощна божествена сила, която може да надвие грандиозните ледени вихри на злото, поробило почти всички души. Не виждате ли, че политиците луднаха и продължават да бъдат доста пошашавени от НЕЩО НЕЗРИМО, нещо, което ги атакува денонощно и в резултат те губят позициите си на пишман-властелини, мъчещи се от години да загробят всичко свято в същността на нацията ни чрез своята разрушителна енергия.
Съвсем скоро България ще се отърси от всички пиявици и инсекти, впили се в снагата й - да не забравяме, че нашата родина е един небесно закрилян духовен исполин, доказал се във времето. Кураж и още малко търпение плюс мъдрост. Всеки българин, независимо в коя част на света се намира, взема дейно участие в тази всеобхватна незрима СМЪРТОНОСНА БИТКА СЪС ЗЛОТО, битка, достигнала до своя апогей напоследък.
Впрочем, някога, когато 2 години живях в Берлин и правех чудотворни сеанси, прогонвайки неизлечими болести от много хора там, ми предлагаха да остана завинаги в Германия, предлагаха ми колкото искам заплащане на труда ми и пр., но аз категорично им заявих на ония костюмирани големци, че се завръщам в родината си, за която ще работя всеотдайно и безвъзмездно. Беше 1991г. И никога не съм съжалявала за този мой съдбоносен избор. Вярвам в силата на истинския български ген и знам, че иде време, когато нашата България ще се превърне в РАЯ НА ЗЕМЯТА - съвсем скоро, след броени години, това ще се случи. Само гледайте.
 

3.07.2014, четвъртък.
----
Моето изказване по-горе е продиктувано от черногледството на една жена,
КОЯТО ЖИВЕЕ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ, НО СПОДЕЛИ СВОИТЕ ТРЕВОГИ ВЪВ ФЕЙСА, НА КОИТО НЯМАШЕ КАК ДА НЕ ОТГОВОРЯ ОТ ПОЗИЦИЯТА НА ДУХОВНО ПРОГЛЕДНАЛ ЧОВЕК, ОСТАНАЛ В РОДИНАТА СИ, ЗА ДА ПОБЕЖДАВА ДЕН СЛЕД ДЕН ПЪЛЧИЩАТА НА ЗЛОТО...


Невена М.:
"Колкото по-дълго съм тук, в родната ни страна, толкова повече се засилва желанието ми по-скоро да замина.... Потресена съм от егоизма, нетолерантността и несоциалното отношение на повечето хора тук, с което се сблъсквам ежедневно. Тесногръдието и безразличието, с което хората се отнасят един с друг, съчетани с висока доза некомпетентност са в основата на всичките ни проблеми. "Байганьовщината" е дълбоко закрепостена в съзнанието на българина и е убила всякаква ценностна система... Докато съзнанието не се освободи от оковите на тази дребнавост и арогантност, няма да продължим напред."

Няма коментари:

Публикуване на коментар