понеделник, 21 юли 2014 г.

1346. НЕДЕЙТЕ ДА ХУЛИТЕ РОДИНАТА НИ - ТЯ Е СТРАДАЛКА!




Мари Хигелс:
ДО СВИЛЕН КР. - с уважение
/някъде бях прочела, че сте от дипломатическия корпус/:
По повод публикуваното от Вас, което съм цитирала в края на написаното от мен, ще кажа, че всичко е много просто. Стига да си достигнал до мъдрите прозрения, а това става ако си достатъчно израснал духовно,  ти сам би могъл да си отговориш на  привидно трудните въпроси...Първо искам да дам на фейс-читателите  цифрата на България -  цифра, която много  ще  разкаже за  нейната специална мисия и за нейното духовно ниво, Свилене. Тази цифра посочва колко мощна генетично закодирана позитивна енергия притежава нашата родина:


БЪЛГАРИЯ= 102= СВЕТИ ДУХ=СВЕТЛИНАТА= ВАСИЛ ЛЕВСКИ= ПАТРИАРХ= СОЛОМОН
102= СЕДЕМДЕСЕТ /70=истина=Мария/

И тъй като в България се намират хора, достигнали във времето възможно най-високо духовно ниво /то включва безценни добродетели и дарби, стабилна ценностна система, морални устои и пр./, това амбицира злите сили на чистичките и спретнати западни държави непрекъснато да изпращат потоци от негативни енергии към нас, за да ни унищожат чрез всякакви кризи - и материални, и духовни, и лудостни ако щеш. Към нас идват реки от негативни енергии, които нашите нещастни българи поемат и складират в телата си, именно заради цифрата
102= България= Свети Дух.
Става дума за огромни количества студоносна и смъртоносна невидима маса от зло, което ни атакува главно чрез силно химизираните смъртоносни за здравето на хората храни, идващи отвън. И всичката тази разрушителна мощ се стоварва върху главите ни, обърква мислите на повечето хора, изтрива със замах техните добродетели,  превръща ги в алчни хиени, чужди за болките на другите, т.е. превръща нацията ни в едно гигантско чудовище, което руши всичко ценно по пътя си в своята лакомия за пари. В резултат беднотията и болестите започват да властват, смъртността също, простотията също, циганията с нейните кражби и лъжи от страна на всеки, включително и на политиците - също.
В същото това време най-извисените духом българи, които се броят на пръсти, но огнената им същност няма равна на себе си по света, създават океан от духовни огньове /пиша образно, за да разбереш какво всъщност се случва в невидимия свят в страната ни/. И така чрез градивния си труд и чрез духовната си мощ успяват да изчистват телата , обладани от бесове. С години работят чрез силата на своите добродетели, без да искат да им се плаща, без да афишират себе си, въпреки, че много от тях са и чудотворци - правят истински чудеса. Та тези скромни, но силни БЪЛГАРИ с години разграждат смъртоносните излъчвания на прехваления лустросан и усмихнат МАТЕРИАЛНО-МИСЛЕЩ късоглед Запад. В същото време  ги превръщат в потоци от фотони - частиците на светлината, на духовността и на стабилната ценностна система, които лекуват и правят удивителни неща, но нямам време сега точно да  разказвам и да  цитирам факти на чудесата им. Именно тези потоци от здравословна енергия, произведена от свръх-духовните българи, се изпращат обратно към западните държави, там, където МАТЕРИАЛИЗМЪТ ВЛАСТВА и кара хората да мислят повече за пари, отколкото за духовни ценности /живяла съм няколко години в Германия и знам точно как стоят нещата в развитите държави - контактувах със стотици хора от всички слоеве на обществото/.
С една дума именно България спасява същите тия западни държави, дето всеки втори е усмихнат, но в същото време е болен я от рак, я от спин, я от обратни наклонности, или е сакат. Там, на Запад, разбрах от болните, които лекувах с ръцете си, че ДОКТОРИ ГИ ЗАРАЗЯВАТ СЪС РАК, ЗА ДА СИ ИМАТ ПОСЛЕ ДЪЛГОГОДИШНИ ПАЦИЕНТИ- КАСИЧКИ...Нашата мъченица, нашата майка България, поемайки вашите товари, ви осигурява /донякъде/ онзи комфорт и спокойствие, на които се радвате в домовете си на дипломати или на политици от висок ранг.
С една дума тук властва злото на ЗАПАДА И НА ИЗТОКА. Именно тук при нас е сборището на техните бесове, които ние неутрализираме и отстояваме себе си, отстояваме силата на своя чудотворен ОГНЕН български ген, натоварен с планетарно грандиозна по значението си мисия - да помогне на целия свят да стане по-възвишен и духовен.
До тук е изказването ми по въпроса, свързан с изказването Ви, което цитирам по-долу. Хич не обичам, когато някои от нашите българи, които са напуснали полесражението ТУК и са се скрили на завет ТАМ, в някоя западна държава, съвсем късогледо да ни критикуват пътищата, нравите /вярно, осакатени са, но това е временно/ и цялото ни беззаконие. Не си дават сметка, че не е възможно ЛЕСНО  И БЪРЗО ДА СЕ ПРЕБОРИМ С ЛАМЯТА НА ЗЛОТО - не сме факири. А нашите критикари от чужбина не са в състояние да си дадат сметка /защото духовността им куца/, че ние тук даваме по 173 жертви на ден - толкова е смъртността у нас според Световната здравна организация. Имаше една приказка: СИТ НА ГЛАДНИЯ НЕ ВЯРВА....Бих добавила: ДОВОЛНИЯТ НЕ ВЯРВА НА СТРДАЛЦИТЕ, ЗАЩОТО ВСЪЩНОСТ Е СЛЯП ЗА СКРИТИТЕ ИСТИНИ В ЖИВОТА... А ЗА ДА СТИГНЕШ ДО ТЕЗИ ИСТИНИ, ТРЯБВА ДА СИ ИЗРАСНАЛ ДО ВИСОКИТЕ НИВА НА ДУХОВНОСТТА. 
Ето сега цитатът на онова, което сте написали, г-н Кр.:

"5650 км! Точно толкова минах по европейските пътища, но признавам, че последните 450 на връщане ми бяха най-трудни. Нагърчен асфалт, дупки, хендеци, камиони, натоварен трафик, тесен път. Абе, не път, а само някакво направление. Жена ми, по едно време вдига ръцете нагоре и вика „Ихууууууу“ . Гледам учудено, а тя ми казва – „Не е ли чудесно … Като влакчето на ужасите?“.
От това тръскане ли, не знам, но ми дойдоха разни философски мисли. Примерно, посоките на света са интересен феномен. Забелязали ли сте, че:

- Колкото по на запад пътуваш, толкова по намаляват кръпките по магистралите. Обратно, колкото по на изток пътуваш, толкова по намаляват магистралите, докато съвсем изчезнат ...

- Колкото по запад пътуваш, толкова повече къщите са измазани, цветни, по прозорците и дворчетата пълни с цветя. Обратно, колкото по на изток пътуваш, толкова повече къщите стават сиви, неизмазани, цветята от прозорците и дворчетата изчезват.

- Колкото по на запад пътуваш, толкова чистотата става все по осезаема. Обратно, колкото по на изток пътуваш, толкова мръсотията става по осезаема.

- Колкото по на запад пътуваш, толкова по усмихнати човешки физиономии виждаш. Обратно, колкото по на изток пътуваш, толкова по-нацупени физиономии виждаш и се чудиш дали са човешки.

- Колкото по на запад пътуваш, толкова миризмата в обществените тоалетни се превръща в аромат на цветя. Обратно, колкото по на изток пътуваш, толкова по миризмата в обществените тоалетни се превръща в зловонна воня.

още ...?

Защо така си играе стрелката на компаса с посоките, някой знае ли?"
-------
2014г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар