събота, 14 ноември 2009 г.

32. /проза/ ПРЕРОДЕНА В СВЕТЛИНА





АВТОБИОГРАФИЧНО ПОСЛАНИЕ, СВЪРЗАНО С
ПРОБУЖДАНЕТО НА ЧОВЕШКОТО ПОДСЪЗНАНИЕ.

ПРЕДГОВОР - 1-ва част

 Х  Х  Х


ПРЕИЗПЪЛНЕН С БОЖЕСТВЕН ЗАРЯД!...
 
ИДВА РИЦАР, ДО ЧЕРНО ВГОРЧЕН,
С БЯЛА ДРЕХА, ОТ СЪЛЗИ УШИТА.
ТОЙ Е ОБЛАКЪТ В ОБЛАЧЕН ДЕН,
А ГНЕВЪТ МУ Е ГНЯВ НА ЗВЕЗДИТЕ.

ТОЙ Е ОНЗИ ОЧАКВАН ВУЛКАН,

ЗА КОГОТО ЛЕГЕНДИ ГОВОРЯТ.
ОТ СИЯНИЕ ЗЛАТНО ОГРЯН,
ВДЪХНОВЯВА ОГРЯНИТЕ ХОРА.

ВЛИЗА В БИТКИТЕ С ПОРИВ КРИЛАТ.

КЛЮЧ Е ТОЙ КЪМ СКРИЖАЛИТЕ ВЕЧНИ.
ПРЕИЗПЪЛНЕН С БОЖЕСТВЕН ЗАРЯД,
НА БЛАЖЕНИТЕ ДНИ Е ПРЕДТЕЧА.

С ТВЪРД ХАРАКТЕР И С ДУХ-КАНАРА,

ТОЙ ПРЕСЛЕДВА ВЕЛИКА ЗАДАЧА -
ДА ЗАКРИЛЯ ЗОРАТА ДОБРА
ОТ УБИЙЦИТЕ, С ПОМИСЛИ МРАЧНИ.

ТОЙ Е РИЦАР С КРИЛА НА ПЕГАС.

ТОЙ С ВЪЛШЕБСТВА ЛЕКУВА ДУШИТЕ.
ТОЙ ПРОБУЖДА ДУХОВНАТА СТРАСТ,
ОТ КОЯТО ТИ ИДВА ДА ЛИТНЕШ !

29.07.2010, 7ч.22мин.

----------

ТИМ СКАЙЛЕР - ГЛАСЪТ НА ЛЮБОВТА...

             Да ви се представя - Тим Скайлер. В началото на 20-ти век бях студент по астрономия в първия открит по онова време университет в Милисбърг/1/, Северна Америка. Точно тогава - беше 13 март 1802-ра, се запознах с Мари Хигелс, след което стана ясно, че и тя се обучава в същото учебно заведение, но в друга специалност - живопис, графика и скулптура.
Разбира се, както всички млади хора, така и ние се къпехме в безгрижие, огряни от мечти за голямата и неповторима любов.Но,за разлика от връстниците си,бяхме по-особени, притежавайки почти неземна носталгия по необичайно страстното привличане между двама, предопределени един за друг. Копнеехме за нежност, по-силна от ласките на Афродита-богинята на любовта.Ето защо, още в мига на първите искри, припламнали помежду ни и двамата разбрахме,че след дългите дни, месеци и години на самотност,  най-сетне сме се открили. Нещо ни е притегляло с мощния си магнетизъм един към друг. Но по онова време все още не можехме да си дадем сметка за съдбоносното значение на първата ни среща. Не бяхме до такава степен мъдри, за да прозрем магическата сила на нашите две сродни души, които 200 години след запознанството си в Милисбърг  ще се преродят в една далечна малка държавица,наречена България, за да се слеят завинаги в едно духовно цяло с неговите невероятни проявления на физическо ниво. И там, помагайки на наша нова родина- една истинска ореолна мъченица, да преодолее тежкото си кармично наследство, ще станем мощен източник на животворна светлина, за да изпълним успешно поредната си мисия на Земята.
В Милисбърг ние живеехме ден за ден, носейки се сред облаците на любовната идилия. Бяхме обърнали гръб на завистта,пиянството и разврата, заедно с болестите, състаряването и смъртта, донесени на вашата планета от студоносните космически чудовища, незрими за вас, наречени ЗЯМИ/2/.
Не си мислете, че тогава, заслепени от взаимните си чувства, ние сме имали огромната интуиция, която напътства живота ни днес. Нищо подобно. Но, уверявам ви, тя беше достатъчно пробудена, за да усещаме с всяка своя фибра  присъствието на енергийните змии в телата на хората.  Вече доста години по-късно, едва след четвъртото си прераждане, ще започне взривно да се отключва на етапи  спящата ИНИРМА/3/ на подсъзнанието ни. А тя е носител на космическата информация за живота на човека - онова познание, заредено с истини,  което играе ролята на духовни очи,на интуиция, предпазваща ни от загиване.
Едва в сегашното си съществуване ние с Мари имаме достъп до мащабната и неоспорима информация за земните обитатели. Чрез нея разбираме, как преди много векове озоновият слой на Земята е бил  пробит от огромни пълчища космически чудовища - енергийни нашественици, които се настаняват в телата на нищо не подозиращите нейни жители.Ако можехте да видите невидимото, щеше да ви смае мащабът на духовното и физическото ви поробване.Гигантски спазъм сгърчи живота на планетата.И започна най-черната ера за всички вас, мили хора! Точно три цивилизации бяха унищожени от безмилостните ви погубители. А след това дойде страшната завръзка на сблъсъка между мрака и светлината, между смъртоносния егоизъм и духовната мощ. Дойде Христосовото обругаване, а чрез него и по-късната абсолютна победа над мракобесието.
Самата смърт- развихрена, всесилна и зла, се беше настанила в плътта ви като у дома си.Нагла, властна и безпардонна,  в желанието си да ви обезличи, тя ви накара да повярвате, че било нещо естествено и закономерно физическото тяло първо да се роди, а после да умре. Една властваща от векове и страшна в своята категоричност безсрамна лъжа!Напук на измислиците, с които ви пълнят главите вашите убийци, превърнали храната ви в отрова, съня ви в кошмар, а тялото ви в болен мъченик, напук на садистичните им гаври над вашата безпомощност, ще им изкрещя в лицето с цялата сила на своя дълго сдържан гняв:
- Чуйте ме,вие, които заливате с клоаката на лъжите си своите жертви!Възмездието е на крачка от змийската ви същност! Страшният съд не е измислица - той вече действа с пълна мощ!Скоро хората ще се убедят, че плътта на духовните личности може да достигне до нивото на физическото безсмъртие. И това ще се случи, когато плътта започне да променя своята структурна субстанция, благодарение на инирмените клетки в тялото на човека, наречени ПИНИНОВИ/4/.
Нали чувате какво говоря, змийски изчадия? Вие, които от памтивек плашите хората с огнения ад, приписвайки им своите собствени грехопадения -  точно вие сте осъдени да горите в пламъците на Страшния съд! И това вече се случва реално. Хлъзгавите туловища на вашия елементаризъм започнаха мащабно да се пържат в огъня на светлината.
Заревата на Мари Хигелс и Тим Скайлер най-сетне се сляха с една огромна планетарна армия от духовни същности. Все по-силно в плътта на човечеството се разгаря огънят на възмездието - една пламнала от възмущение огнена стихия, развихрила се най-мощно в точно определени човешки тела, телата на хората-зарева. Привлекли по магнитен път силни концентрации на зями в себе си, те се превърнаха в космически пещи за изгаряне на тази вселенска напаст, пещи с пламнала небесна безмилост.
Скъпи мои страдалци! Хора! - Космическите убийци,заключени в капана на плътта, специално изчислена с цел да ги унищожи, вече се мятат от ужас и безсилие в пламъците на възмездието. А любовта, изгряваща над тъгата и обезверението ви, мили хора, започва да създава един нов свят, коренно различен от света на злите орди, пречистен от техния егоизъм, лакомия, суета, разврат и алчност. Свят, красив в своя полет към сънуваното спокойно съществуване и щедър на небесни ласки, изтриващи сълзите на разплаканите ви надежди.Говоря за света на добротата, света, отърсил се от стареене, от болести и от умиране, света на влюбените сродни души, които никога повече няма да бъдат разделяни от зависти и интриги, от егоистична ревност, от физическо унищожение.Убеден съм, че е дошъл часът на равносметката. Най-извисените сред вас,духовно прогледналите, онези, чийто вътрешен заряд ги пази от посегателства, ще си отдъхнат с облекчение след прочита на тези редове.Единствено те, хората-сияния, без колебание ще повярват на днешното ми послание, а то е, че смъртта я очаква смърт. Само най-добродетелните сред вас ще могат да се убедят в това колко красив е животът, когато е озарен и закрилян от любовта - вечната огнена и непобедима любов!


В НОЗЕТЕ НА ОЗАРЕНИЕТО

Посветено на Мари - от Тим Скайлер.

Иска ми се да бъда празнична камбана,
за да разнасям по света не само благовестието,
а и своето преклонение
пред малката приказна перла,
за която този ден е Ден първи
от възкръсналата пролет на нашата любов.

МАРИ,
ти си нечутият шепот на светлината,
скрита зад тъмната завеса
на така дълго изтезавалите ни среднощни кошмари.
Ти си зовът на пробуждането,
който ме превърна във факел-факелът на надеждата,
факелът, насочен към незримото,
за да освети бъдещето на една бленувана среща...

МОЯТА СИЛА
е в твоята безпомощност
в миговете, когато те сграбчват ноктите
на околната озъбена настървеност.
МОЯТА СИЛА
е в твоята непорочност,
чието ефирно звучене
събужда смъртоносни мълнии в очите
на похотливите набези.
МОЯТА СИЛА
е в прозрачната синева на желанията ти,
сляли се с най-развълнуваното небе на обещанията.
Небе, което е прегърнало съня ти
с крилата на ореолното рицарство.
МОЯТА СИЛА
е в молитвите на тишината ти,
която ражда си-бемолното звучене на този ден,
засиял сред величието на любовта ми към теб,
ЦВЕТЕ на вгорчените радости -
най-галено от слънцето
и най-искрено протегнало към висините ми
дланите на своята обреченост...

МОЯТА СИЛА
е в нозете на твоето озарение, Мари!

8.11.1997.
-----
1. В нашия разказ ще наричаме въпросния град Милисбърг по нумерологични съображения /Милисбърг=111=Мари Хигелс.
2. ЗЯМИ -невидими енергийни змии, космически чудовища, дошли от космоса и превзели човешките тела, където живеят и се "хранят" с химическите отпадъци на всичко, което хората консумират. Зямите причиняват болестите, катаклизмите в живота на човека и  на Земята, състаряването на плътта и смъртта. Те разпространяват разрушителната си мощ чрез негативните състояния, до които довеждат  психиката на човечеството - злоба, омраза, алчност, лакомия, суетност, ревност, избухливост и пр., и пр.
3. ИНИРМА - божествената светлина в човешкото тяло, даваща ни топлина и познание, която зямите "приспиват"ден след ден. Те "затрупват" енергийните центрове на подсъзнанието ни, разположени по цялото тяло, с ледени химизирани  частици "нерони", които идват главно от отровите в нашата храна. Така фактически безценната подсъзнателна информация, която представлява записаното познание за целия макро и микро-космос, спи своя многовековен зимен сън и човек лесно може да бъде манипулиран с едни измислени "истини" за живота.
Инирмената информация е заложена от нашия небесен ОТЕЦ  в гените ни. Тя е вечна. Може да бъде приспана, но не може да бъде унищожена.
ИНИРМА = 63 = ОТЕЦ
4. ПИНИНОВИ КЛЕТКИ /наречени още инирмени/ - това са енергийни клетки в телата на най-духовните хора, изчистени от студоносните негативни излъчвания. В пининовата клетка божествената сила /инирма/ движи всички процеси, а няма нужда от физическа храна. Затова няма да е грешно, ако я наречем ПЕРПЕТУУМ МОБИЛЕ - двигател на вечния живот на плътта. Масовото прочистването на клетките от студоносни енергии се осъществява благодарение на земната мисия на Божия син от времето на Голгота.  
ПИНИН =62 = БОГ СИН

/следва на стр.33/

Няма коментари:

Публикуване на коментар