събота, 14 ноември 2009 г.

33. /проза/ ПРЕРОДЕНА В СВЕТЛИНА



ПРЕДГОВОР, 2-ра част
/идва от стр.32/


ГЛАСЪТ НА ИСТИНАТА


Казвам се Мари Хигелс - инирмено зарево, или, казано по друг начин - духовна енергия, носител на космическа информация, любов и добродетели, адресирани до всички, които са жертва на мрака и неговите клонинги. Изпратена бях на Земята от най-високо място преди много, много години, когато хората току-що бяха създадени и не само техните тела, но и условията на живот коренно се различаваха от днешния си вид, изградил общоприетите човешки представи за реалност.Имах специална мисия, която се подчиняваше на закона за прераждането.За да стигна до последните четири свои реинкарнации/1/ и, съответно до последния си живот,когато заревото ми е вече в най-силната си фаза, апогейната, трябваше да премина през доста голям брой прераждания, сред които се открояват четирите най-важни.Във всяка своя реинкарнация чрез постоянни кармични/2/ сблъсъци и борба за оцеляване, на стъпала се отключваше позитивното ми излъчване през вековете. Така станах по-силна от болестите, стареенето и смъртта.Вече съм осъзнала, на базата на реални метаморфози с плътта ми, че единствената сила, която може да спаси човека от физическо и духовно загиване, това е невидимата СВЕТЛИНА /инирма/ в тялото му, която носи подсъзнателна информация, изкуствено "приспана" от враговете на светлината. Това се прави с цел, всеки един от нас да се превърне в манипулирано с измислици и ловки заблуди, "сляпо" и безпомощно същество,не знаещо истината за себе си, заради лъжите, които от памтивек му се поднасят.Истината е източник на светлина. Лъжата носи студ и мрак.Лъжата е смърт.Колкото по-малко знаеш, толкова повече студ се вихри в плътта ти.А той е причина за всичките ти нещастия и катаклизми.Такъв човек няма големи цели, няма и добродетели в характера си. Той се смъква до нивото на животинския инстинкт,на егоизма и на всички пороци, донесени на Земята от зямите. Ако светлината в тялото ти се пробужда, ти проглеждаш и започваш да се бориш срещу невидимите си поробители - студоносните енергии.Студът в тялото ударно може да се прогони с помощта на ИСТИНАТА. Затова дойде времето, когато ще научите, как са ви заблуждавали през годините на вашето духовно съзряване.
Преди милиони години, мили хора, Земята бе нападната и завладяна от най-ужасните същества, създадени от мрака -ЗЯМИТЕ. Това са недоловими за вашата сетивност космически чудовища с леденото излъчване на квазари /3/. Змийските им тела имат много малка молекулярна плътност и затова са в невидимия спектър. Те носят мощен заряд от студ - отрицателно заредени частици, които ние долавяме при контакт с човек, който се е превърнал в леговище на зями.Има хора, изцяло обладани от змиевидните студоносни твари, затова имат много болести. А при гняв се вижда колко са зли и отмъстителни по характер.Зямите правят хората садистични и ги тласкат към седемте смъртни гряха.
Но нашият общ създател си е поставил за цел да озапти космическите убийци, превзели и унищожили населението на още много други планети.Подготвил им е огнени "вериги". За тази цел, изпрати на Земята нас, заревата, живеещи в  човешки тела, с тежката задача да реализираме изчислената от него планетарна програма срещу набезите на зямите.А сега няколко думи за хората, излъчващи фотоните/4/ на светлината в огромни количества.
ЗАРЕВОТО е преди всичко любов. То притежава много от най-силните добродетели на характера.Заревото-мъж си има енергийна половина с женски образ /сродна душа/ и тя също е зарево.
Мъжът, към любовта на когото съм се  стремила в своите прераждания, за да се сливат последователно на етапи духовните ни същности,  за да бъдем днес непобедим небесен огън  срещу вашите ледени незрими погубители зямите, се нарича Тим Скайлер.
Общата инирма на всички зарева в сегашната ни съвременност  излиза извън параметрите на телата им, защото в последната им реинкарнация количеството ѝ е повече от огромно. Потоците от фотони, които вулканично изригват от нас, са разпределят в пространството така, че да се увеличава светлинният слой около всяко човешко тяло - това на практика представлява огънят на Страшния съд!Той стопява "леда" в плътта /наказание за студоносните змии/ и на човек започват да му изчезват болестите. Характерът му се проявява в нова светлина - чрез благородни черти. На първо място хората стават по-търпеливи и вслушани във вътрешния си глас-гласът на интуицията им, гласът на божествената светлина. По-малко лакоми са, по-малко лъжливи и егоистични.Но нека да поговорим за прочистването на едно зарево, което би ви дало много чрез примера си.
Обикновено ударно се разтоварвам от натрупаните в костите ми химии с помощта на гладуването, като в същото това време изгарям зямите и шлаките в своето тяло с излъчване, идващо от пръстите ми.И така - поемам от околността големи количества зями, трупам ги в костно-хрущялната си система и като провеждам абсолютен глад за различен период от време/не го препоръчвам на никого!/, изгарям отрицателните енергийни частици и отпадъчните продукти в мен.След всяко поредно гладуване получавам прозрения - информация, идваща от поредното ниво на подсъзнателното ми пробуждане.
Именно така внезапно се появиха, възкръснаха след дълъг летаргичен сън всичките мои дарби от миналия ми живот в Мичиган /тук съм го нарекла Милисбърг/. В същото време ръката ми, задвижвана от мощната светлина в мен,  автоматично започна да изписва потоци поезия, както и днешната автобиографична проза,притежаващи невероятна сила на плодотворно въздействие върху хората.Стиховете-мантри могат да помагат и без пряк контакт - те просто зареждат пространството с фотони. Но ако се прочетат ИСТИНИТЕ  в тях, фотоните започват да се изстрелват взривно, като гейзер. Творчеството на заревата, техните ежедневни контакти,думите им - всичко това е източник на потоци фотони, помагащи за изпълнението на общата ни мисия - унищожението на зямите, пробуждане на духовността  и спасение на човечеството от физическо загиване.
Няколко думи за поезията.Едва ли някой от вас се досеща, че когато стихотворните форми се подредят в подсъзнанието така, че да се стигне до максимална хармония между ЧУВСТВО,МЕЛОДИКА и СМИСЛОВО СЪДЪРЖАНИЕ на текста, се получава ефектът ЕНЕРГИЕН ЕКСПЛОЗИВ. Това е моментът, при който написаното слово освобождава свръхмощна светлина, прочистваща тялото на читателя от натрупания студ.Закодираната в неговото подсъзнание информация се освобождава и той изведнъж открива, че е започнал да си обяснява довчера необясними неща.Интуицията му дотолкова се е активизирала, че всяка опасност за живота на духовно прогледналия вече се преодолява с лекота.
Ефектът на словесното въздействие е доказано огромен. Студоносният творец /или политик/ акцентира главно върху външната красота на речта, на рисунката, на песента. С плодовете на  творческата си изява той не може да пробуди нежност и огромно вълнение в публиката, защото вместо огнена същност, притежава студ, суета, алчност. Липсват добродетелите му,извисеният дух в изявите на този човек. Чувствата му са фалшиви и пресметливи. Затова творбите му имат разрушителна мощ. Те убиват.Ако си политик без идеали и любов към ближния, можеш да загробиш цялата държава. Поддръжниците и обожателите на такива "творци" са също студоносни същества. Енергийни вампири, които изсмукват топлинната енергия в пространството, а го зареждат със студ, с ледени НЕРОНИ. Докато творческите изяви на заревата обжарват злото с фотони и прочистват душите, облагородяват ги.
Искам да завърша казаното до тук с едно спонтанно лирично излияние, което да погали душите ви и да доведе до просветление онези, които имат  тревожни мисли и объркани светогледи.

ЗА ДА ПРЕКРАЧИМ ПРАГА НА МЪДРОСТТА...
На моя Тим!

Да можеш да обичаш така, както умее да обича светлината,
значи да си се научил да виждаш незримото.
Да можеш да прощаваш грешките на ближния,
това е знак, че идва златната река в любовта ти.
Да можеш да се гордееш с мъката
и с разочарованията си,това е вече мъдрост.
Разбрах, че днес съм по-добра от вчера,
защото повече не се страхувам
от самотното бъдеще
и от тъгата, която ти би ми донесъл.
Приемам раздялата,ако тя ще научи другите,
да осъзнаят градивната същност на очакването.
Приемам сълзите,
защото те са част от времето, в което си се родил ти.
За да прекрачим прага на мъдростта,
е нужно да забравим кои сме сега,
много пъти да си припомняме кои сме били
и винаги да вярваме кои ще бъдем.
Никоя любов не бива да започва с лъжа.
Защото любовта е цъфтене.
А кое цвете обича тъмнината?
Ако се обречеш на едно нежно покълване,
сигурно ще научиш много за тайните на себераздаването.
ОБИЧАЙ МЕ!
И няма никога повече да ти позволя
да се съмняваш в чувствата на тревата,
когато я стъпкваш в своята слепота.
ОБИЧАЙ МЕ!
За да разбереш, зашо бях така упорита,
докато те търсех в света на дивите цветя и треви.
ОБИЧАЙ МЕ!
За да узнаеш, как една среднощна мичиганска трагедия
може да се превърне в прошка.

Аз не съм жена. Птица съм -
бяла и свободна.
И не обичам сенките от миналото.
Но вместо да се страхувам от тях,
ги обвивам в сияния.
Защото всеки страх е колебание,
а колебанието е нож за любовта.

Най-сетне видях невидимото в теб
и се превърнах в лотос!

19.12.1990,Берлин.
Рожден ден на Хендел.
-----
1. РЕИНКАРНАЦИЯ - прераждане
2. КАРМА - когато негативните енергии, идващи от миналите ни животи и настанили се в телата на срещани от нас хора днес, ни нападат и ни причиняват катастрофални преживявания, болести и пр., нашата ИНИРМА, нашата светлина ги неутрализира. Именно това е кармата - победа на светлината в телата ни днес срещу мрака, дошъл от миналите ни реинкарнации.
3. КВАЗАР - абсолютен мрак, черна дупка, която е ледена и засмуква материята, унищожава я.
4. ФОТОНИ - материалните частици, които изграждат светлината.

/следва на стр.35/

Няма коментари:

Публикуване на коментар