понеделник, 21 декември 2009 г.

157. /проза/ БУМЕРАНГ НА ВЪЗМЕЗДИЕТО /24 окт./


------------------------------------------БУМЕРАНГ----------------------------------------


НАПИСАНО СЛЕД СТИХОТВОРЕНИЕТО "ДОВЕРИЕТО В ЛЮБОВТА" /стр.1025/

Принципът на "ВЪЗМЕЗДНИЯ БУМЕРАНГ" е залегнал в основата на СТРАШНИЯ СЪД,
който не е измислено понятие. Като орган за САМОНАКАЗАНИЕ, той съвсем реално е пуснат в действие. Неговата сила и бърз ответен удар се определят от това, до каква степен са израснали ДУХОВНИТЕ ХОРА В ОБЩЕСТВОТО, т.е. колко мощно е тяхното позитивно излъчване. Един духовен човек е очевиден източник на невидима светлина, за което говорят многото добродетели в характера му. Той фактически е обграден със солиден, плътен слой от ФОТОНИ /градивните частици на светлината/, наречен ЕНЕРГИЕН ЩИТ. Такъв човек се нарича ЗАРЕВО.
Щом СТУДОНОСНИТЕ ХОРА, сеещи смърт /независимо дали са роднини на заревото или не/, почувстват, че срещу тях стои някой с извисен дух, започват да го нападат чрез ИНТРИГИ, ЧРЕЗ ДУМИ, ПЪЛНИ С ОМРАЗА, ЧРЕЗ СЪБЛАЗНЯВАНЕ /въвличат го в изневяра/, ЧРЕЗ ФИЗИЧЕСКО НАСИЛИЕ и пр.

В момента на сблъсъка, заревото по интуиция знае, че трябва да запази самообладание и да приеме без ропот ударите на противника. Именно тогава, когато не сме отговорили на омразата с омраза, т.е. сме се оставили да ни бъде ударена "и другата буза", се задейства БУМЕРАНГЪТ НА ВЪЗМЕЗДИЕТО.

Огромните потоци студ, идващи откъм ЧОВЕКА-СТУД , УДРЯТ ЩИТА ОТ СВЕТЛИНА НА ДУХОВНИЯ ЧОВЕК и, увеличени стократно, а понякога дори хилядократно, се връщат към тялото на нападателя. Ако сблъсъкът е особено мощен, връщането му може да насочи смъртоносен студ и към най-близките хора на нападателя. Този, опасен за плътта на злонамерения човек ОТРАЗЕН СТУД, се натрупва в костно-хрущялната му система и чака своето време за разрушително изригване.
След още няколко такива БУМЕРАНГОВИ ВЪЗМЕЗДНИ УДАРИ телата, претоварени

със студ започват да изнемогват. И ЗА ХОРАТА С ПОЧТИ НУЛЕВО ДУХОВНО РАЗВИТИЕ /наричани още кухи тела и гноми/, за ХОРАТА, СЕЕЩИ СМЪРТ чрез нервните си крясъци, чрез ревността си, чрез деспотичния си характер и т.н., идват ГОЛЕМИТЕ НАКАЗАТЕЛНИ УДАРИ, следствие на собствения им СТУДОНОСЕН НЕГАТИВИЗЪМ, насочен срещу духовните същества. В даден момент за злия човек настъпват дни на катастрофи, на тежки болести, на финансов крах, на физическа и психическа агония и т.н.

Така, че нека да се знае - ВЕЧЕ СЕ НАМИРАМЕ В ЕРАТА НА НЕБЕСНИТЕ ПРИСЪДИ!
Дойде времето на БУМЕРАНГОВОТО ВЪЗМЕЗДИЕ!

Не е нужно някой друг да определя кой е грешен и кой безгрешен. Щом боледуваш често, щом те морù опасна болест, щом преживяваш катастрофи, кражби и пр. - причината се крие в теб самия, в твоите родители, или в останалите ти близки роднини, с техните лоши характери и тежки грехове спрямо духовни хора.

НЕ БОГ НИ НАКАЗВА, А НИЕ СЕ САМОНАКАЗВАМЕ!
Може преди години да сме НАПАДНАЛИ С ОМРАЗА НЯКОЙ ЧОВЕК-ЗАРЕВО, без да знаем колко силен щит от светлина притежава той, а възмездието чак днес да се е проявило. Защото, ако удареният не е с достатъчно израснал щит от светлина, възмездието се отлага във времето. Но то винаги идва!
Казвам ви истината, не за да ви плаша, а за да се обърнете назад и да потърсите логическите потвърждения за бумеранга в собственото си минало. И да се замислите за себе си, за това, че е крайно наложително да започнете с извайването на характера и добродетелите си.

24.10.2006.

Няма коментари:

Публикуване на коментар